Klanten vertellen

Hiran uit Utrecht

12-05-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Vakkundig auto garage

Deskundig en betrouwbaar, ervaring in auto garage vakkundigheid, altijd bereikbaar.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Sjeffry uit Vianen

29-04-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
7

Geweldig

Stond met pech hun opgebeld en ze kwamen de auto en mijn ophalen 2 dagen later de auto weer klaar en heb die 2 dagen een auto van het bedrijf meegekregen

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Chris uit Vianen

23-04-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Vlug en goed geholpen.

Je wordt hier goed en vakkundig geholpen

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

RvtZ uit Vianen

15-04-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Fantastische service en deskundigheid

Er was iets mis met mijn auto en door de deskundige hulp van de Autovakmeester rijdt mijn auto weer soepel en veilig. Erg tevreden!

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

miriam wondergem uit Dordrecht

08-04-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Service is hoog

Ook ik wil mijn ervaring graag delen.... Tijdens mijn zoektocht naar een mini cooper stuitte ik op dit bedrijf. Autovakmeester van Dompzelaar bleek namelijk een mooie, strakke, stoere mini te koop hebben staan, geheel naar mij wensen. Na een proefrit en een prettig open en eerlijk gesprek heb ik besloten om deze occasion voor een redelijke prijs te kopen Helaas bleek na een aantal maanden dat mijn mini wel erg veel olie verbruikte. De oorzaak was onbekend. Gelukkig werden mijn klachten serieus genomen en werd er gezocht naar de oorzaak. Wat bleek...er was sprake van een kapotte zuiger. Dit betekende dat mijn gehele motor gereviseerd diende te worden. Autovakmeester van Dompzelaar heeft dit geheel binnen de garantie keurig opgelost. Er werden geen kosten gerekend, hoe fijn. Daarnaast kreeg ik vervangend vervoer. Ik kan niet anders dan concluderen dat dit bedrijf inderdaad zijn hoge beoordeling meer dan waard is. Een bedrijf dat staat voor garantie, klantgerichtheid en mee denkt in oplossingen. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Han uit Vianen

05-04-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Goed team met veel ervaring en kennis

Goede service en altijd tijd voor je. Voor advies of een goede auto.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Rick uit Monster

05-04-2022
Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

topoccasions

Ook na 2 jaar is mijn occasions de Opel Ampera nog steeds top geen tot weinig onkosten Ben nog steeds erg tevreden met mijn aanschaf mvg Rick

Reden bezoek: Andere reden

Nico uit Nieuwegein

31-03-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Prima garage

Goede behandeling Eerlijk Vriendelijk Duidelijke afspraken

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Marian uit Vianen

30-03-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Prima garage!

Altijd snelle service. Klantvriendelijk. Prima!

Reden bezoek: Andere reden

Ferry uit Vianen

27-03-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Perfecte service

Probleem was snel gevonden en opgelost voor een heel betaalbare prijs. De uitleg van het probleem was duidelijk. Aanrader voor iedereen garage van Dompzelaar.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Jason uit Ede

22-03-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Uitstekend geholpen door Rob

We hebben onze eerste auto hier gekocht en zijn goed geholpen door al het personeel. Ze zijn gastvrij, nemen de tijd voor de klanten en helpen met al uw vragen. We kunnen dan ook niet anders dan complimenten geven. Bedankt!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Paul uit Nieuwegein

03-03-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Alles wat je van een garagebedrijf mag verwachten.

Vriendelijk in het contact en deskundig in het werk.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

ML uit Vianen

03-03-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
6

Snelle service

Snel een afspraak, snel klaar.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Betty uit Nieuwegein

28-02-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Fantastisch

Prima communicatie, en ik kon wachten totdat de APK-keuring en een kleine vervanging van een onderdeel klaar was. Dit alles onder het genot van een lekkere kop cappuccino en een gezellig praatje met Kees, de eigenaar van Autovakmeester Van Dompzelaar.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Jan van Werkhoven uit Tienhoven

19-02-2022
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Uitstekend bedrijf met nette mensen die afspraken nakomen

Wij hebben een gebruikte auto gekocht, bij dit keurig verzorgde bedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. Men doet wat gezegd wordt. Je komt hier graag weet. Kees en Ron bedankt voor de goede zorgen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Wilco uit Vianen

17-02-2022
Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Prima bedrijf denkt mee aan oplossingen

7 weken mijn Corvette op de brug gehad voor een aantal reparaties. De meeste tijd wachten op onderdelen. Verder geen boze gezichten dat de auto een brug bezet hield. Prima geregeld zo!!

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ben Zanten uit Vlaardingen

16-01-2022
Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Zeer goede ervaring.

Via de site Via bovag deauto gevonden die wij wilde. Op Zaterdag naar Vianen gereden en een proefrit gemaakt. Na wat onderhandelen en een goede bak koffie de koop gesloten. Na een weekje konden wij hem ophalen. De auto had een beurt gehad en een nieuwe APK. Ook is op voorhand de distributiesnaar vervangen. op mijn eigen verzoek de glaasjes van de rrichtingaanwijzers in de spiegels vervangen door de monteur van Dompzelaar. Ik raad deze vakmeester aan , aan een ieder die een andere auto zoekt. Ze hebben genoeg keuze staan. Tegen Dompzelaar zeg ik tot de volgrnde auto.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Sebastiaan uit Zaandam

17-12-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Super

Dit bedrijf is zeker een aanrader! Voor mijn waren zij zeer vriendelijk en hielden mijn regelmatig op de hoogte over mijn sprinter vrachtwagen . Die ik hier voor een grote reparatie hier naartoe bracht.(Motorschaden )inmiddels rij ik er weer heerlijk in! Ga zo door ik zal jullie zeker aanbevelen! Jullie naam Autovakmeester van Dompzelaar komt zeker tot zijn recht , voor mijn een Dikke 10!! Fijne feestdagen manen

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Lucas Holl uit Hagestein

15-12-2021
Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

prima werk geleverd

zie boven

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Corona uit Vianen

20-11-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Snel geholpen, vriendelijke mensen

Heel positief

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Liesbeth uit Utrecht

11-11-2021
Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Altijd prettig geholpen

Ze nemen de tijd om goed te helpen, klantgericht en goede service. Denken mee en bieden waar nodig en mogelijk altijd een oplossing

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Patricia uit Vianen

05-11-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Top service! Betrouwbaar! Vakmensen!

Ik heb al meerdere auto’s bij dit bedrijf gekocht. Dit zal ook zeker niet mijn laatste zijn. De auto is iedere keer anders maar de service blijft altijd goed. Echt een aanrader!!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Inge uit Vianen

04-11-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Goede service

Vriendelijke mensen. Doen hun best de auto te fixen. Voor een vriendelijke prijs

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Willy uit Houten

18-10-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijke goed geholpen

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Cor uit Amsterdam

13-10-2021
Gemiddeld
8
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Goed

Ik heb een Citroën C3 Picasso gekocht ,ben goed geholpen auto op gehaald en mevrouw kreeg een mooi bos bloemen, enkel na een paar dagen kreeg ik condens in me achterlicht gebeld en kon meteen langs komen ,nieuwe achterlicht geplaatst dus de service is tot nu toe top?

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto