Klanten vertellen

Frieda uit Vianen

07-05-2021
Gemiddeld
6
Service
5
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
6

afspraken nakomen is wel een puntje

afgesproken om de auto om 10 uur te brengen voor een service beurt Zou ern uurtje gaan duren en kon er op wachten. 2 uur later was de auto pas klaar waardoor een andere afspraak afgezegd moest worden. indie de belofte van een uurtje wachten niet was toegezegd, hadden we de auto daar gelaten en later op de dag weer opgehaald en hadden wij de andere afspraak niet gemist! jammer...

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

carla uit vianen

03-05-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

snel, vriendelijk, vakkundig

snel, vriendelijk, vakkundig

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Paul uit NIEUWEGEIN

28-04-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

uitstekend

Combinatie van kwaliteit, t.w. de deskundigheid en service, en prijs is als uitstekend te beoordelen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Arjan uit Wittingen

26-04-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Prima weer

Ondanks dat ik geen leuke boodschap te horen kreeg (ik kwam voor een kleine beurt) waarbij uiteindelijk bleek dat de roetfilter van mijn auto of gereinigd moest worden (+-800,-) of moest worden vervangen (+- 1.300,) ben ik goed geadviseerd. Collega's onderling zijn zelfs met elkaar in gesprek gegaan wat het beste was voor mijn auto. Uiteindelijk zijn we voor reinigen gegaan. Ik kreeg en leenauto mee. Enige opmerkinkje is dat de sleutel die ik mee kreeg uit de houder viel (het zal met plakband aan elkaar) waardoor ik de leenauto niet meer startend kreeg. Na wat priegelwerk heb ik het weer in elkaar gekregen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Dj kroezen uit Nieuw Amsterdam.

23-04-2021
Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Super bedrijf

Ik had een klein probleem ,maar toen ik belde kwamen ze direct de andere dag al ,de auto halen.ik kreeg een leenauto. de andere dag had ik mijn auto al weer terug.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Luc de Jager uit Vianen

19-04-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Hele goede service en klantvriendelijkheid

Deze garage doet net dat beetje extra haar best waardoor ik er graag een afspraak maak!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Richard uit Vianen

19-04-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Hele goede service altijd!!

Uitstekende service! Personeel is vakbekwaam en vriendelijk!

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Cyrilla uit Nieuwegein

16-04-2021
Gemiddeld
9
Service
7
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Fijn dat je gelijk terecht kan. Ze proberen het ook gelijk op te lossen. Lukt niet altijd maar zoeken ze wel mee na een oplossing.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

J Lomlu uit Ijsselstein

14-04-2021
Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
6

Prima

Vriendelijke aardige mensen. Je voelt je op je gemak als klant zijnde.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

C.vande.bovenkamp uit Houten

09-04-2021
Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
6

Goed

Redelijk goed

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

M uit Amsterdam

07-04-2021
Gemiddeld
8
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

Positief, met een kleine kanttekening

De ervaring met het personeel van Van Dompzelaar is zeer positief. Aardige, flexibele en oplossingsgerichte medewerkers. Bovendien hebben zij ondanks dat de garantie van onze occasion net was verlopen goed meegedacht hoe ze het voor ons zo goed mogelijk konden regelen, incl. korting op een aantal reparaties. Ook het ophalen van de auto en het naar de werkplaats brengen ging soepel en zonder gedoe. Jammer is natuurlijk wel dat onze auto net na afloop van de Bovag garantie een aantal gebreken ging vertonen die echt moesten worden opgelost. Kan gebeuren kun je zeggen, maar het is toch jammer dat het zo snel ging. Zeker t.a.v. de distributieketting is het jammer dat dit zo snel aan de orde was. T.a.v. de doorgebeten bougiekabel door een steenmarter kan Van Dompzelaar natuurlijk niks doen, behalve het repareren. Kortom, goede service, maar wel jammer dat er al snel iets mis was met de auto.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Jamu uit Culemborg

06-04-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Goede eerlijke garage

Heel tevreden, nette kosten, goed overleg als er extra kosten kunnen komen, en goed meedenken met een betaalbare oplossing.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ingrid uit Nieuwegein

04-04-2021
Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Bandenwissel

Winter naar zomerbanden

Reden bezoek: Andere reden

Ineke uit Hei en Boeicop

01-04-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Geweldig

Fijne garage, vertrouw ze ook gewoon

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Marcel uit IJsselstein

31-03-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Altijd goed bij van Dompzelaar!

Goede service en klantvriendelijkheid!

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Laura uit Vianen

26-03-2021
Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Altijd prima

Ik kom hier inmiddels met onze derde auto, ervaring is tot nu toe altijd prima geweest. Gebreken die waren gevonden bij de keuring konden dezelfde dag nog verholpen worden. Ook fijn dat je een leenauto kunt krijgen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Maria uit Vianen

26-03-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Snelle service en terugkoppeling

De bandenwissel ging weer zeer soepel. Top.

Reden bezoek: Andere reden

Arthur uit 's-Hertogenbosch

25-03-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Top werk - top service

Wederom alle lof voor de onovertroffen werkwijze.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Willem uit Ijsselstein

24-03-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Goed Bedrijf

Altijd vriendelijk geholpen door personeel en Monteurs

Reden bezoek: Andere reden

Petra den Oudsten uit Houten

22-03-2021
Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

Zeer behulpzaam meedenkend netjes en correct

Goed bedrijf. Houd je keurig op de hoogte altijd een leen auto beschikbaar. Keurig en correct tegen een eerlijke prijs. Zeker aan te bevelen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

R.M Klaassens uit Utrecht

22-03-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Top!

Goed. Mijn auto rijdt weer top!

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Willem de Koning uit NIEUWEGEIN

20-03-2021
Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

De service is volledig afgestemd op mijn wensen.

zie boven

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Albert uit Nieuwegein

20-03-2021
Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Service met een hoofdletter

Auto word pas afgeleverd als echt alles perfect is. En ook nog een prachtige bos bloemen erbij voor de vrouw!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Kees Terlouw uit Vianen ut

18-03-2021
Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Deskundig, meedenkend en flexibel

Al jaren een prima ervaring met dit keurige bedrijf. Afspraken worden nagekomen, deskundig onderhoud en een plezierige manier van omgaan met de klant. Dit bedrijf is een aanrader met ook nog eens een uitstekende prijs/prestatieverhouding !

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Jolanda uit Utrecht

15-03-2021
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Geweldig

Super bedrijf altijd netjes geholpen

Reden bezoek: