Bandenservice

Tegenwoordig is het vrij normaal om in de winter op winterbanden te rijden en in de zomer op zomerbanden. Een zomerband heeft minder grip op een nat en besneeuwd wegdek bij lage temperaturen. Met hogere temperaturen is uw remweg juist korter met zomerbanden. Daarom is het belangrijk om elk seizoen uw banden te laten wisselen. Voor een complete bandenwissel kunt u terecht bij Autovakmeester Van Dompzelaar in Vianen.

Is het tijd om uw banden te wisselen? Maak dan online een afspraak of neem contact met ons op. Voor het wisselen van uw banden gebruiken wij speciale apparatuur, zodat uw banden en velgen niet beschadigd raken.

Bandenwissel Autobedrijf Van Dompzelaar Vianen

Bandenopslag
Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

Autovelgen
Bij Autobedrijf Van Dompzelaar vindt u verschillende soorten autovelgen van hoogwaardige kwaliteit. Een goede prijs is belangrijk, maar een goede service is nog belangrijker. Bij Autovakmeester Van Dompzelaar kunt u rekenen op allebei. In onze showroom kunnen wij alle mogelijkheden aan u laten zien die wij kunnen bieden op het gebied van autovelgen.